Miami Pionier GM-506-6 Made in Germany
Miami Pionier GM-506-6 Made in Germany
Miami Pionier GM-506-6 Made in Germany
Miami Pionier GM-506-6 Made in Germany
Miami Pionier GM-506-6 Made in Germany

Pionier

Miami Pionier GM-506-6 Made in Germany

Çmimi i rregullt €523.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit GM-506-6
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.46 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-flutur
Rripi Rrip 100% lëkurë
Brënda paketës Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier
Prodhuar Prodhuar në Gjermani