BackBack

Madame Butterfly Theorema - GM-123-7 | Made in Germany with 82 Swarovski

€1,190.00 €299.00

Our newest ladies edition. Made in Germany "Madame Butterfly" Theorema with 82 Swarovski crystals. A very thoughtful creation for all our female customers around the world. This collection furthers our mission for a better...

SilverSilver
Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!

Përshkrimi i Produktit

Our newest ladies edition. Made in Germany "Madame Butterfly" Theorema with 82 Swarovski crystals. A very thoughtful creation for all our female customers around the world. This collection furthers our mission for a better and brighter future. With this model, the German manufacturers are trying to give a new purpose to mechanical automatic woman's watches, taking a stand away from battery pieces. This beauty will be your favorite watch for years to come.  


Tracking is submitted within 24-48 hours after payment. Shipping time to North America and the EU varies from 2-4 business days. In other countries shipping time may take between 4-10 business days. We only use UPS Priority; but in some circumstances, we will use Deutsche Post or USPS.

Reference GM-123-7
Case Shiny stainless steel 5 microns (316L)
Dimension Size approx. 41mm without crown
Movement Automatic with 22 Jewels
Stones
Swarovski x 82
Lens Sapphire coated
Hands Blue with white luminous
Clasp/Buckle Solid deployment buckle
Strap Stainless steel 
Included Original Theorema box with booklet & warranty card
Warranty 2-year warranty
Water-Resistant 3 ATM
Brand Theorema
Manufactured Made in Germany
Shipping Free Worldwide
Mënyrat e Pagesës
1. Blerje në dyqanin tonë fizik.

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku, Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë.

2. Pagesë në dorëzim vetëm për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.
Për Shqipërinë:Shërbimi kushton vetëm 3 euro dhe pako ju vjen brenda 24 orëve me kompaninë ADEX. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos.
Për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut: Shërbimi kushton vetem 7 euro dhe pako ju vjen me anë të kompanisë ADEX brenda 4-7 ditëve në varësi të vendodhjes suaj. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos.

3. Pagesë me këste mujore (vetëm për shtetasit brenda territorit të Shqipërisë).
IUTE CREDIT
Pa asnjë kusht dhe 0% interes. Brenda 30 minutave aplikimi ju aprovohet mjafton të keni kartë identiteti dhe të jeni mosha 18 - 72. Bli shpejt dhe bli lehtë.

4. Pagesë nga klientët e tjerë në Ballkan ose në botë.
- Western Union
- Money Gram
- Transfertë bankare në llogarinë si më posht:
Banka: Credins Bank
Emri i Llogarise: Tufina SH.P.K
Swift: CDISALTRXXX
IBAN: AL13 2121 1009 0000 0000 0155 6000
Mënyrat e DërgesësPër dërgesat brenda Shqipërisë porosia shkon te klienti brenda 24 orëve dhe pagesa bëhet ne dorëzim te porosise , shërbimi postar kushton 3 euro. Për dergesat ne Kosovë porosia mbërrin te klienti per 4/5 dite pune dhe pagesa gjithashtu bëhet ne dorvzim te porosisë , shërbimi postar kushton 7 euro.

Klientët te cilët porosisin jashte Shqiperisë , duhet ta bejnë pagesën paraprakisht me Transfertë Bankare , Wester Union ose Money Gram , Porosia i shkon me postë nga Gjermania me Deutche Post ose Fedex , ky shërbim deri tani ne faqen tone ka qene 5 euro.

Historiku

Tufina është familja më e vjetër e orëndreqësve në historinë e Shqipërisë. Kjo familje i dhuroi Shqipërisë Sahatin e bukur të Tiranës dy shekuj më parë. Në vitin 2004 Vëllezerit Tufina - Enis dhe Erjon - patentuan orat Theorema dhe Pionier në shtetin Gjerman. Kjo familje ka eksluzivitetin e pronësisë dhe prodhimit të këtyre markave luksoze Gjermane për gjithë botën.

Ora të punuara me dorë me cilesinë e prodhimit Gjerman dhe me gen Shqiptar. Mbështeteni një biznes familjar të trashëguar ndër breza me ndershmëri dhe punë. Vendoseni me krenari në dorën tuaj sepse dhe Shqiptarët dinë të konkurojnë me botën.