Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany
Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany
Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany
Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany
Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany
Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany

Pionier

Hawaii Pionier GM-514-11 Made in Germany

Çmimi i rregullt €612.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-514-11
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.50 mm pa koronën
Të vecanta 2 zona kohore (Dual-Time) - Hëna & Dielli lëvizin
njëkohësisht me orën kryesore
Lëvizja Automatike me 22 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi Stainless Steel
Brënda paketës
Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier
Prodhimi Prodhuar në Gjermani