BackBack

Havana Pionier P-7001-6 Automatike me kalendar

€899.00 €249.00

Ofertë e limituar: vetëm €199, nga çmimi i plotë €799. Me blerjen e orës Tufina ju keni në dorë 200 vite traditë artizanale. Kliko në butonin "BLI TANI" OSE "BLI ME TELEFON". Po...

BlueBlueBlini lehtë me WhatsApp
Përshkrimi i Produktit

Ofertë e limituar: vetëm €199, nga çmimi i plotë €799. Me blerjen e orës Tufina ju keni në dorë 200 vite traditë artizanale. Kliko në butonin "BLI TANI" OSE "BLI ME TELEFON". Po shitet shumë shpejt...

Kodi i produktit GM-7001-6
Kasa
Stainless steel cilësi e lartë 5 mikron (316L)
Dimensioni
Përafërsisht. 44 mm pa kurorën
Mekanizmi
Automatike punuar me dorë me 35 gurë rubin
Kalendari
Data, dita & muaji
Xhami
Përpunuar me safir për mbrojtie
Indeksi Numëra Arab dhe Romak
Togëza
Kapëse standarte
Rripi
100% lëkurë origjinale
Brenda pakos
Kuti origjinale Pionier me manualin e instruksioneve, kartën e garancisë dhe etiketën e Pionier
Garancia
2-vite
Rezistenca 3 ATM
Marka
Pionier
Prodhimi
Gjermani
Posta/Dërgesa
Shqipëri, Kosovë, Maqedoni.

Mënyrat e Pagesës
1. Blerje në dyqanin tonë fizik.

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku, Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë.

2. Pagesë në dorëzim vetëm për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.
Për Shqipërinë:Shërbimi kushton vetëm 3 euro dhe pako ju vjen brenda 24 orëve me kompaninë ADEX. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos.
Për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut: Shërbimi kushton vetem 7 euro dhe pako ju vjen me anë të kompanisë ADEX brenda 4-7 ditëve në varësi të vendodhjes suaj. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos.

3. Pagesë me këste mujore (vetëm për shtetasit brenda territorit të Shqipërisë).
IUTE CREDIT
Pa asnjë kusht dhe 0% interes. Brenda 30 minutave aplikimi ju aprovohet mjafton të keni kartë identiteti dhe të jeni mosha 18 - 72. Bli shpejt dhe bli lehtë.

4. Pagesë nga klientët e tjerë në Ballkan ose në botë.
- Western Union
- Money Gram
- Transfertë bankare në llogarinë si më posht:
Banka: Credins Bank
Emri i Llogarise: Tufina SH.P.K
Swift: CDISALTRXXX
IBAN: AL13 2121 1009 0000 0000 0155 6000
Mënyrat e DërgesësPër dërgesat brenda Shqipërisë porosia shkon te klienti brenda 24 orëve dhe pagesa bëhet ne dorëzim te porosise , shërbimi postar kushton 3 euro. Për dergesat ne Kosovë porosia mbërrin te klienti per 4/5 dite pune dhe pagesa gjithashtu bëhet ne dorvzim te porosisë , shërbimi postar kushton 7 euro.

Klientët te cilët porosisin jashte Shqiperisë , duhet ta bejnë pagesën paraprakisht me Transfertë Bankare , Wester Union ose Money Gram , Porosia i shkon me postë nga Gjermania me Deutche Post ose Fedex , ky shërbim deri tani ne faqen tone ka qene 5 euro.

Historiku

Tufina është familja më e vjetër e orëndreqësve në historinë e Shqipërisë. Kjo familje i dhuroi Shqipërisë Sahatin e bukur të Tiranës dy shekuj më parë. Në vitin 2004 Vëllezerit Tufina - Enis dhe Erjon - patentuan orat Theorema dhe Pionier në shtetin Gjerman. Kjo familje ka eksluzivitetin e pronësisë dhe prodhimit të këtyre markave luksoze Gjermane për gjithë botën.

Ora të punuara me dorë me cilesinë e prodhimit Gjerman dhe me gen Shqiptar. Mbështeteni një biznes familjar të trashëguar ndër breza me ndershmëri dhe punë. Vendoseni me krenari në dorën tuaj sepse dhe Shqiptarët dinë të konkurojnë me botën.