Identifikohu

mbyll

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and we’ll get a new account set up for you in no time. We will only ask you for information necessary to make the purchase process faster and easier.

Krijo një llogari

Shporta

mbyll
  • Asnjë produkt në shportë
Tufina

VIZITONI DYQANET TONA .

Mënyrat e blerjes tek Tufina

Dyqani jonë është i hapur çdo ditë nga H-D prej 9:00AM deri në 9:00PM.

Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku, Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë, Shqipëri.

TOPTANI SHOPPING CENTER, KATI O

QENDRA TREGTARE UNIVERS (QTU)

TERMINALI RINAS

MADE IN GERMANY

PUNUAR ME DORË

2 VITE GARANCI

CILËSI E GARANTUAR

1. Mund të kryeni blerjen direkte në një nga dyqanet tona. Ejani na vizitoni se do t'kënaqeni shumë nga mikpritja jonë. Listën e dyqaneve po ju a paraqesim në këtë faqe.
Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku, Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë.
Qendra Tregtare Univers, Terminali Rinas, Toptani Shopping Center - Kati 0


2. Pagesë në dorëzim vetëm për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Pagesa e orës kryhet gjatë dorëzimit të pakos. Për Shqipërinë: Shërbimi kushton vetëm 3 euro dhe pako ju vjen brenda 24 orëve me kompaninë TNT. Për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut: Shërbimi kushton vetëm 7 euro dhe pako ju vjen me anë të kompanisë TNT brenda 4-7 ditëve në varësi të vendodhjes suaj.


3. Pagesë me këste mujore (vetëm për shtetasit brenda territorit të Shqipërisë). IUTE CREDIT - Pa asnjë kusht dhe 0% interes. Brenda 30 minutave aplikimi ju aprovohet mjafton të keni kartë identiteti dhe të jeni mosha 18 - 72. Bli shpejt dhe bli lehtë. Mund të aplikoni direkte nga website jonë për pagesë me këste.


4. Pagesë nga klientët e tjerë në Ballkan ose në botë.
- Western Union
- Money Gram
- Transfertë bankare në llogarinë si më posht:
- Banka: Credins Bank
- Emri i Llogarise: Tufina SH.P.K
- Swift: CDISALTRXXX
- IBAN: AL43 2121 1573 0000 0000 0117 3329

Scroll To TopScroll To Top