Helsinki Theorema GM-115-3 Made in Germany
Helsinki Theorema GM-115-3 Made in Germany
Helsinki Theorema GM-115-3 Made in Germany
Helsinki Theorema GM-115-3 Made in Germany

Theorema

Helsinki Theorema GM-115-3 Made in Germany

Çmimi i rregullt €513.00
Taksat e përfshira

 

Kodi i produktit GM-115-3
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.41 mm pa koronën
Mekanizmi Automatike me 22 gurë
Të veçanta Numra romakë & arabe
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza Standarde
Rripi
Rrip 100% lëkure
Brenda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vite garanci
Rezistenc ndaj ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Gjermani
Transporti Falas