Marco Polo Theorema GM-3005-2 Made in Germany
Marco Polo Theorema GM-3005-2 Made in Germany
Marco Polo Theorema GM-3005-2 Made in Germany
Marco Polo Theorema GM-3005-2 Made in Germany
Marco Polo Theorema GM-3005-2 Made in Germany

Theorema

Marco Polo Theorema GM-3005-2 Made in Germany

Çmimi i rregullt €657.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-3005-2
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-mbërthyese
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema