Dubai


Orë e frymëzuar nga një qytet global dhe modern. Si e tillë, çdo detaj i saj ka një botëkuptim ndryshe, ndoshta edhe duke dalë pak jashtë kornizave të familjes Tufina. E gjeni në 7 modele të ndryshme, të gjitha me garanci 2-vjeçare dhe rezistencë ndaj ujit.