Chicago Pionier P7002-3 Made in Germany
Chicago Pionier P7002-3 Made in Germany
Chicago Pionier P7002-3 Made in Germany
Chicago Pionier P7002-3 Made in Germany
Chicago Pionier P7002-3 Made in Germany

Pionier

Chicago Pionier P7002-3 Made in Germany

Çmimi i rregullt €439.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
P7002-3
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi
Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier