BackBack

Theorema 'Tigris' Automatic

€885.00 €395.00

Precision and style are combined harmoniously in this Tigris Theorema model. Its elegant classical look makes this watch a must have for any man. You can wear this brilliant timepiece at...

Silver White Leather Strap WatchSilver White Leather Strap Watch
Gold Black Leather Strap WatchGold Black Leather Strap Watch
Silver Black Leather Strap WatchSilver Black Leather Strap Watch
Rose Gold Leather Strap WatchRose Gold Leather Strap Watch
Përshkrimi

Precision and style are combined harmoniously in this Tigris Theorema model. Its elegant classical look makes this watch a must have for any man. You can wear this brilliant timepiece at any event.

Reference T3010-1
Case Stainless steel case polished (316 L)
Dimension Size approx.44 mm without crown
Movement Automatic with 24 Stones
Lens Special hardened mineral glass
Clasp/Buckle Strap buckle
Strap Genuine leather strap
Include Original Theorema box with Booklet and warranty card
Warranty 2 years warranty
Water Resistant 3 ATM
Brand Theorema

 

We mail within 48 hours after payment received. A tracking number will be available for the customer. Shipping time to North America and EU varies from 2-3 days. Other countries shipping time may take longer. We use FedEx Express for all of our deliveries.

Additional Information
Style

Silver white leather strap watch, Gold black leather strap watch, Silver black leather strap watch, Rose gold leather strap watch

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë