BackBack

Theorema 'Paragon T-3001-4

€699.00 €199.00

Kodi i produktit T-3001-4 Dimensionet Madhësia përreth.43 mm pa koronën Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-flutur Rripi Rrip 100% lekure Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie Garancia...

Përshkrimi
Kodi i produktit
T-3001-4
Dimensionet
Madhësia përreth.43 mm pa koronën
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi Rrip 100% lekure
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani
Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë