BackBack

Theorema 'Newton' Made in Germany Diamond Automatic

€1,050.00 €495.00

Exquisite diamond placement and precise automatic movement make this particular timepiece a very unique one. The serene gold face with large Roman numerals makes for a stylish effect that will complement...

Silver White WatchSilver White Watch
Silver Black WatchSilver Black Watch
Gold Black WatchGold Black Watch
Black Leather Strap WatchBlack Leather Strap Watch
Silver White Bracelet WatchSilver White Bracelet Watch
Silver Black Bracelet WatchSilver Black Bracelet Watch
Gold Black Bracelet WatchGold Black Bracelet Watch
Black Bracelet WatchBlack Bracelet Watch
Përshkrimi

Exquisite diamond placement and precise automatic movement make this particular timepiece a very unique one. The serene gold face with large Roman numerals makes for a stylish effect that will complement any man's wardrobe. 

Reference T4004-1
Case Stainless steel case polished (316 L)
Dimension Size approx.44 mm without crown
Specials With 6 Diamond size range 1-1.1mm
Movement Mechanic with 20 Stones
Lens Special hardened mineral glass
Clasp/Buckle Strap buckle
Strap Genuine leather strap
Include Original Theorema box with Booklet and warranty card
Warranty 2 years warranty
Water Resistant 3 ATM
Brand Theorema
Manufactured Made in Germany

 

We mail within 48 hours after payment received. A tracking number will be available for the customer. Shipping time to North America and EU varies from 3-5 days. Other countries shipping time takes longer. We use FedEx, USPS, or Deutsche Post.

Additional Information
Style

Silver white watch, Silver black watch, Gold black watch, Black leather strap watch, Silver white bracelet watch, Silver black bracelet watch, Gold black bracelet watch, Black bracelet watch

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë