BackBack

Theorema 'Monaco' GM-3006-6

€495.00 €199.00

Kodi i produktit T3006-6 Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless Steel - 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Mekanike me 20 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese...

Përshkrimi
Kodi i produktit
T3006-6
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless Steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Mekanike me 20 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-mbërthyese
Rripi Stainless Steel
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani


Nisja e mallit bëhet brënda 48 orëve pas pageses. Një kod gjurmimi do ju bashkangjitet me emailin e konfirmimit të dërgesës, me të cilin do mund të monitoroni rrugën e porosisë tuaj. Koha e mbërrtijes së mallit varjon nga 3-4 ditë pune. Ne përdorim FedEx Express për të gjitha porositë tona dhe malli postohet direkt nga Gjermania.

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë