BackBack

Theorema 'Everest' T2008-1

€749.00

Kodi i produktit T2008-1 Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurrë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-mbërthyese Rripi Metal i...

Përshkrimi
Kodi i produktit T2008-1
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Mekanike me 17 gurrë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-mbërthyese
Rripi Metal i ionizuar
Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema


Nisja e mallit bëhet brënda 48 orëve pas pageses. Një kod gjurmimi do ju bashkangjitet me emailin e konfirmimit të dërgesës, me të cilin do mund të monitoroni rrugën e porosisë tuaj. Koha e mbërrtijes së mallit varjon nga 3-4 ditë pune. Ne përdorim FedEx Express për të gjitha porositë tona dhe malli postohet direkt nga Gjermania.

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë