BackBack

Theorema 'Dubai' Automatic

€1,127.00 €495.00

The men's classic watch is a big-faced timepiece that will never go out of style. The Dubai’s Theorema look is great for formal or casual occasions. This timepiece will perfectly match...

Silver White Leather Strap WatchSilver White Leather Strap Watch
Silver Black Leather Strap WatchSilver Black Leather Strap Watch
Gold Black Leather Strap WatchGold Black Leather Strap Watch
Black Leather Strap WatchBlack Leather Strap Watch
Silver White Bracelet WatchSilver White Bracelet Watch
Silver Black Bracelet WatchSilver Black Bracelet Watch
Gold Black Bracelet WatchGold Black Bracelet Watch
Black Bracelet WatchBlack Bracelet Watch
Përshkrimi
The men's classic watch is a big-faced timepiece that will never go out of style. The Dubai’s Theorema look is great for formal or casual occasions. This timepiece will perfectly match your personality and style.

Reference T3009-2
Case Stainless steel case polished (316 L)
Dimension Size approx.44 mm without crown
Movement Automatic with 35 Stones
Lens Special hardened mineral glass
Clasp/Buckle Strap buckle
Strap Genuine leather strap
Include Original Theorema box with Booklet and warranty card
Warranty 2 years warranty
Water Resistant 3 ATM
Brand Theorema

 

We mail within 48 hours after payment received. A tracking number will be available for the customer. Shipping time to North America and EU varies from 3-5 days. Other countries shipping time takes longer. We use FedEx, USPS, or Deutsche Post.

Additional Information
Style

Silver white leather strap watch, Silver black leather strap watch, Gold black leather strap watch, Black leather strap watch, Silver white bracelet watch, Silver black bracelet watch, Gold black bracelet watch, Black bracelet watch

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë