Dubai Theorema T3009-7 Made in Germany
Dubai Theorema T3009-7 Made in Germany
Dubai Theorema T3009-7 Made in Germany
Dubai Theorema T3009-7 Made in Germany
Dubai Theorema T3009-7 Made in Germany

Theorema

Dubai Theorema T3009-7 Made in Germany

Çmimi i rregullt €456.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit T3009-7
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 35 gurë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-mbërthyese
Rripi Metal i ionizuar
Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema