BackBack

Theorema 'Damascus' Diamond Automatic

€879.00

Stricken with elegance and a bold design, this Damascus Diamond watch from Theorema is a highly stylised profile for today's man. Damascus is a timeless traditional men's watch, which evokes the spirit of yesterday. Own...

Silver White Leather StrapSilver White Leather Strap
Silver Black Leather StrapSilver Black Leather Strap
Gold Black Leather StrapGold Black Leather Strap
Black Leather StrapBlack Leather Strap
Silver White BraceletSilver White Bracelet
Silver Black BraceletSilver Black Bracelet
Gold Black BraceletGold Black Bracelet
Black BraceletBlack Bracelet
Përshkrimi

Stricken with elegance and a bold design, this Damascus Diamond watch from Theorema is a highly stylised profile for today's man. Damascus is a timeless traditional men's watch, which evokes the spirit of yesterday. Own your own Damascus today.

Reference T3008-1
Case Stainless steel case polished (316 L)
Dimension Size approx.44 mm without crown
Specials With 10 Diamond size range 1-1.1mm
Movement Automatic with 35 Stones
Lens Special hardened mineral glass
Clasp/Buckle Strap buckle
Strap Genuine leather strap
Include Original Theorema box with Booklet and warranty card
Warranty 2 years warranty
Water Resistant 3 ATM
Brand Theorema

 

We mail within 48 hours after payment received. A tracking number will be available for the customer. Shipping time to North America and EU varies from 3-5 days. Other countries shipping time takes longer. We use FedEx, USPS, or Deutsche Post.

Additional Information
Style

Silver white leather strap, Silver black leather strap, Gold black leather strap, Black leather strap, Silver white bracelet, Silver black bracelet, Gold black bracelet, Black bracelet

Dërgesat & Transporti

Në Tufina.al mund ta porosisni orën paraprakisht nga zyrat në Gjermani dhe direkt në zyrat tona në Tiranë. Nëse produkti që ju parapëlqeni, nuk ndodhet në zyrat tona në Tiranë, atëherë porosia bëhet në një nga mënyrat e mëposhtme

Mënyra e parë është me Deutsche Post dhe pakoja kërkon 7-10 ditë pune për të mbërritur në Tiranë. Mënyra e dytë është me Fedex Express dhe kërkon përreth 4-5 ditë pune për të mbërritur në Tiranë

Nëse ora ndodhet në Tiranë ju do mund ta tërhiqni atë direkt në zyrat tona, ose ne mund t'jua dërgojmë direkt në adresën tuaj nëpërmjet postës lokale të preferencës tonë