Cannes Theorema T3004-3 Made in Germany
Cannes Theorema T3004-3 Made in Germany
Cannes Theorema T3004-3 Made in Germany
Cannes Theorema T3004-3 Made in Germany
Cannes Theorema T3004-3 Made in Germany

Theorema

Cannes Theorema T3004-3 Made in Germany

Çmimi i rregullt €504.00
Taksat e përfshira


Kodi i produktit
T3004-3
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Automatike me 22 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-mbërthyese
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema