Oslo Theorema GM-110-7 Made in Germany
Oslo Theorema GM-110-7 Made in Germany
Oslo Theorema GM-110-7 Made in Germany
Oslo Theorema GM-110-7 Made in Germany

Theorema

Oslo Theorema GM-110-7 Made in Germany

Çmimi i rregullt €513.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit GM-110-7
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.41 mm pa koronën
Lëvizja Automatike
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-mbërthyese
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani