VIZITONI ZYRËN TONË
NË TIRANË

 Ish Galeria 17 Nëntori
Kati 2-të, Tiranë

Na kontaktoni

INFORMACION RRETH NESH

Tufina.al është faqja zyrtare e shitjeve për markat e mirënjohura Theorema dhe Pionier.

NA KONTAKTONI

 Tel: 069 80 777 55
E-Mail: info@tufina.al

 Ish Galeria 17 Nëntori
Kati i 2-të, Zyra Nr 6, Tiranë,Shqipëri

 Për çdo pyetje apo kërkesë
përgjigjemi brenda 24 orëve.

  Produktet tona mund të dërgohen kudo që ju ndodheni për 7-10 ditë pune.