Tokyo Pionier GM-513-2 Made in Germany
Tokyo Pionier GM-513-2 Made in Germany
Tokyo Pionier GM-513-2 Made in Germany
Tokyo Pionier GM-513-2 Made in Germany

Pionier

Tokyo Pionier GM-513-2 Made in Germany

Çmimi i rregullt €593.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-513-2
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Prodhuar Prodhuar në Gjermani
Lëvizja Mekanike me 17 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi
Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier