Paris Theorema T-3012-4
Paris Theorema T-3012-4
Paris Theorema T-3012-4
Paris Theorema T-3012-4
Paris Theorema T-3012-4

Theorema

Paris Theorema T-3012-4

Çmimi i rregullt €426.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
T3012-4
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 21 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema