Monza Pionier P-1000-1 Made in Germany
Monza Pionier P-1000-1 Made in Germany
Monza Pionier P-1000-1 Made in Germany
Monza Pionier P-1000-1 Made in Germany

Pionier

Monza Pionier P-1000-1 Made in Germany

Çmimi i rregullt €395.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit P-1000-1
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Automatike me 21 gurrë
Xhami Xham special me minerale forcuese
Tokëza Tokëz-mbërthyese
Rripi Rrip 100% lëkure
Brënda paketës Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia 2 vjet
Rezistenca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier