London Pionier GM-510-5 Made in Germany
London Pionier GM-510-5 Made in Germany
London Pionier GM-510-5 Made in Germany
London Pionier GM-510-5 Made in Germany
London Pionier GM-510-5 Made in Germany

Pionier

London Pionier GM-510-5 Made in Germany

Çmimi i rregullt €438.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-510-5
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Të vecanta Me 6 Diamant me madhësi 1-1.1mm
Lëvizja Automatike me 20 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-flutur
Rripi Metal i ionizuar
Brënda paketës
Kuti origjinale Pionier, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Pionier
Prodhuar
Prodhuar në Gjermani