Casablanca Theorema GM-101-5 Made in Germany
Casablanca Theorema GM-101-5 Made in Germany
Casablanca Theorema GM-101-5 Made in Germany
Casablanca Theorema GM-101-5 Made in Germany
Casablanca Theorema GM-101-5 Made in Germany

Theorema

Casablanca Theorema GM-101-5 Made in Germany

Çmimi i rregullt €1,465.00
Taksat e përfshira

Kodi i produktit
GM-101-5
Skeleti
Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L)
Dimensionet
Madhësia përreth.44 mm pa koronën
Lëvizja Mekanike me 17 gurë
Xhami
Xham special me minerale forcuese
Tokëza
Tokëz-mbërthyese
Rripi
Rrip 100% lëkure
Brënda paketës
Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie
Garancia
2 vjet
Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM
Marka Theorema
Prodhuar Prodhuar në Gjermani